Rólunk

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik minőségi kerékbilincsek gyártásában. Termékeinket több Önkormányzat is használja a bilincselési feladataik ellátására. 

Bilincseinkből több méretben gyártunk, hogy kiszolgáljuk vevőink minden igényét. Ennek megfelelően készítünk kerékbilincset személyautókhoz, melyek alkalmasak utánfutók és kisteherautók bilincseléséhez normál méretű karokkal, illetve teherautókhoz, terepjárókhoz és buszokhoz nagy méretű karokkal is egyaránt. 

Bilincseink tartósak, és speciális acélból készülnek. A termékek több ponton állíthatók, így elősegítve a minél pontosabb, szorosabb felhelyezést. A kerékbilincsek felni felöli oldalán egy védő lap került felhelyezésre, hogy a bilincselt gépjármű dísztárcsája esetlegesen ne sérüljön. Bilincseinket speciális bevonattal látjuk el, amely meggátolja a korróziót, illetve szennyeződés taszító hatással rendelkezik. Termékeinket alapvetően piros színben készítjük, de egyedi kérés esetén megoldható más szín is. Kerékbilincseink felhelyezése rendkívül egyszerű. Anyagából adódóan (speciális acél) rendkívül masszív, erős a lebilincselt autót meggátolja az elindulásban.


Weboldalunkat a Netfort csapata készítette.